Babymassage

Det ufødte barn lever i den trygge omfavnelse af livmoderens varme og beskyttende favntag. I det øjeblik barnet bliver født afbrydes dette intense fysiske nærvær, men barnets behov for fysisk kontakt er forsat meget stort og følesansen er barnets fremherskende måde at kommunikere på. Her er babymassage et fantastisk redskab, som tilfredsstiller barnets medfødte behov for fysisk kontakt. Babymassage er en blid massageform, der naturligt styrker tilknytningen mellem forældre og barn. Regelmæssig massage har samtidig vist en positiv indvirkning på spændinger og koliktilstande hos baby, stimulerer fordøjelsen og giver en dybere, mere rolig søvn.

 

Holdundervisning (babyer 2-9mdr)

Undervisningen i babymassage forgår i små hold og henvender sig til babyer i alderen 2-9mdr. På kurset vil du lære, hvordan man giver en dejlig afslappende helkropsmassage. Vi fokuserer på styrkelse af barnets fordøjelse og kombinerer derfor massagen med enkel zoneterapi. Det skal være en godt stund for jer begge, så der er altid tid til at tage det i barnets tempo. Du vil få konkrete redskaber og massageteknikkerne bliver gentaget således, at babymassage bliver en naturlig del af jeres hverdag, til glæde for både dig og dit barn. Undervisningsmaterialet udleveres efter hver gang, så I kan fortsætte med øvelserne hjemme.

Holdundervisning er 3 x 60min . Det betyder ikke, at vi masserer babyerne i en hel time, da det er alt for lang tid for de små.  Vi masserer i ca. 30min, hvilket betyder at der et afsat god tid til, at vi kan komme roligt i gang og der skal også være plads til lidt forstyrrelser undervejs.

Klinikken har haft besøg af online magasinet Mor-skab. Læs den fine anmeldelse her: http://mor-skab.dk/baby-wellness/

Jeg glæder mig til at se jer.

 

IMG_9922-1024x768