Behandlingsmassage

“Individuel massagebehandling med mærkbar effekt allerede efter første behandling”

80% af alle gravide oplever bækkenrelaterede smerter i deres graviditet. Det kan være smerter i bækkenet fortil omkring kønsbenet, smerter i lyskeområdet, smerter i lænden eller iskias smerter som stråler ned i lårene.

6cce00519a9557b974fea64ba02a9e62

Jeg oplever mange gravide i min klinik, som har fået den besked at smerterne er forventelige i slutningen af graviditeten og at der ikke findes nogen behandling andet end aflastning hjemme på sofaen. Men det er ikke rigtigt. I klinikken tilbyder jeg en individuel massagebehandling af graviditetsrelaterede bækkensmerter og du vil opleve en mærkbar lindring af smerterne allerede efter første behandling.

Behandlingen er en kombination af triggerpunktsmassage og bindevæsvmassage i de områder, hvor der er smerter. Typisk opstår bækkenrelaterede smerter i graviditeten på grund at overspændte muskler i området. Det er derfor vigtigt at behandle de involverede muskler direkte, så de igen bliver bløde og smidige. I en overspændt muskel vil der typisk være aktive triggerpunkter, som er små områder, hvor du vil være overraskende øm. Jeg arbejder direkte på de områder med triggerpunktsmassage, hvor jeg masserer direkte på området i korte tryk. Det svier og brænder typisk i området når der arbejdes med det, men smerten er kortvarig og lindringen kommer med det samme, da musklen giver slip og blodforsyningen til musklen herved øges.

Massagen kombineres altid med blide massagestrøg og store dele af kroppen masseres blidt igennem, således at du oplever en stor velvære i kroppen efter behandlingen. I mange tilfælde vil det også være en fordel at kombinere massagebehandlingen med zoneterapi, hvor jeg ved tryg under fødderne løsner spændingerne i kroppen – min erfaring er, at det er en virkelig effektivt kombination.

Du vil gå fra klinikken med en mærkbar forandring i kroppen og med gode råd og øvelser, som du kan lave hjemme.