Priser og tilskud

Klippekort

Køb 3 behandlinger og betal 500kr. pr. gang. Kortet købes i klinikken efter første behandling og kan anvendes til alle behandlinger samt jordemoderkonsultation

 

– Behandlingsmassage 60min inkl. Jordemodersamtale, 650kr

Massagen er en kombination af triggerpunktsmassage samt bindevævsmassage. Samtidig bliver hele kroppen arbejdet blidt igennem for større velvære.

 

 

Alle mine behandlinger tager udgangspunkt i min viden som jordemoder og du vil opleve, at et besøg i klinikken er en udviddet jordemoderkonsultation, hvor jeg fører journal over din graviditet, dit fysiske helbred, laver en udvendig undersøgelse og lytter hjertelyd alt efter hvad du ønsker. Der vil også være tid til en jordemodersamtale om netop det du har brug for at tale om, det kan f.eks. være tanker om den forestående fødsel, bekymringer for amning, søskende relationer mm. Når du booker en tid i klinikken så er der fuld fokus på dig og din graviditet og det er dig som bestemmer, hvordan vi bruger tiden.

 

TILSKUD fra Sygeforsikringen “danmark”

Sygeforsikringen “danmark” giver 30% i tilskud til jordemoderkonsultation op til 300kr pr. behandling, dog max tilskud på 2400kr over en periode på 12 måneder. Jeg indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark efter hvert besøg i klinikken.

Se den fulde tilskudsoversigt her https://www.sygeforsikring.dk/tilskud