Priser og tilskud

Klippekort

Køb 3 behandlinger og betal 500kr. pr. gang. Kortet købes i klinikken efter første behandling og kan anvendes til alle behandlinger samt jordemoderkonsultation

 

– Gravidmassage 60min inkl. Jordemodersamtale, 650kr

Denne massage arbejder hele kroppen igennem på en blid måde og giver en rigtig god kontakt mellem mor og baby i maven

Massagen foregår på en massagebriks til gravide, hvor der er god plads til den voksende mave og du vil derfor have mulighed for at ligge på maven under massagen, noget de fleste gravide synes er enormt rart i slutningen af deres graviditet.

 

– Fødselsmodning 60min inkl. Jordemodersamtale, 650kr

Fødselsmodning tilbydes fra uge 40+0 og er gravidmassage og zoneterapi efterfulgt af en hindeløsning

 

Efterfødselsmassage 60min inkl. Jordemodersamtale, 650kr

Denne massage er en helkropsmassage som giver ro og velvære til den nye mor

Har du være hos mig i graviditeten får du rabat og betaler kun 450kr.

 

 

Alle mine behandlinger tager udgangspunkt i min viden som jordemoder og du vil opleve, at et besøg i klinikken er en udviddet jordemoderkonsultation, hvor jeg fører journal over din graviditet, dit fysiske helbred, laver udvendig undersøgelse og lytter hjertelyd alt efter hvad du ønsker. Der vil også være tid til en jordemodersamtale om netop det du har brug for at tale om, det kan f.eks. være tanker om den forestående fødsel, bekymringer for amning, søskende relationer mm. Når du booker en tid i klinikken så er der fuld fokus på dig og din graviditet og det er dig som bestemmer, hvordan vi bruger tiden.

 

TILSKUD fra Sygeforsikringen “danmark”

Sygeforsikringen “danmark” giver 30% i tilskud til jordemoderkonsultation op til 300kr pr. behandling, dog max tilskud på 2400kr over en periode på 12 måneder. Jeg indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark efter hvert besøg i klinikken.

Se den fulde tilskudsoversigt her https://www.sygeforsikring.dk/tilskud