Jordemoderen

Stine Gerts LarsenMit navn er Stine Gerts Larsen og jeg er uddannet jordemoder i 2010.  Jeg har en bred jordemoderfaglig erfaring og har arbejdet de første mange år på fødegangen og i jordemoderkonsultationen. Jeg har på nuværende tidspunkt valgt at fordybe mig mere i de nye familier og ammeetablering, hvilket betyder at jeg arbejder deltid på barselsafdelingen på Hvidovre Hospital. Det har givet mig mulighed for at have mere fokus på min klinik og samtidig læser jeg til zoneterapeut hos Københavns Zoneterapeutskole.

Klinikken er startet med et ønske om at give mere tid og nærvær til de gravide og nye familier jeg møder i mit daglige arbejde. Jeg møder mange gravide, som kunne have stor glæde af en stund med fuld fokus på sin gravide krop og det liv som spirer inde i maven. Det er så vigtigt for tilknytningen mellem mor og barn, at man giver sig selv mulighed for at koble helt fra i sit hoved og komme ned i sin krop og virkelig mærke den forandringsproces, som graviditeten naturligt er. Samtidig er den første tid efter fødslen en sårbar tid, hvor det handler om at finde sig til rette i sin nye rolle som mor og den krop, som er så forandret efter graviditeten og ikke mindst fødslen. Her er efterfødselsmassage et godt redskab til at “finde sig selv” og få skabt ro og velvære. Det vil jeg gerne hjælpe dig til og her er massage et fantastisk redskab.

Privat er jeg bosiddende i Vanløse, hvor jeg bor sammen med min mand og to børn – Theodor født i 2011 og lillesøster Amelia født i 2014.

Min klinik er åben hver onsdag, hvor jeg byder velkommen til både gravide og barslende mødre samt deres babyer.

Jeg kan kontaktes direkte på tlf 28120678 (SMS hele døgnet)

 

2019 uddannet RAB zonetearpeut v. Københavns Zoneterapeutskole

– Gennemført kursus i behandling og lindring af graviditetsbetinget bækkensmerter v. jordemoder Bente Nørgaard

– Gennemført kursus i Nordlys Gravidmassage v. jordemoder Bente Nørgaard

– Certificeret Hypnobirthing Practitioner v. Marie F. Mongan, London

– Arbejdet som jordemoder siden 2010